Tillverkare

Idhults Welsh Cob Stuteri

Leveranstid

Produkter som markerats som "Omgående" är lagerförda produkter som i normalfall skickas inom 1-2 arbetsdagar från mottagen betalning. Produkter som är beställningsvaror skickas normalt inom 7-25 arbetsdagar. Beställningsvaror vars värde understiger 600 kr kan ta något längre tid. På vissa produkter framgår ungefärlig tid det tar att få hem produkten.
Tveka inte att kontakta oss om du hittar en produkt som du är intresserad av men som du behöver ha snabbare än den beräknade leveranstiden! Antingen kan den vara på väg in i lager eller kan vi kanske ordna en snabbare leverans.

Paket skickas i normala fall spårbart. Mindre paket som får plats i din brevlåda leverereras direkt hem till dig och större paket hämtas ut hos angivet utlämningställe. Paketet aviseras med SMS. Vi tar inte ekonomiskt ansvar för eventuella förseningar eller andra omständigheter beroende på fraktföretaget och paket skickas på kundens risk.

Vi använder oss främst av Posten och Schenker och systemet väljer automatiskt det billigaste alternativet. Meddela oss i förväg om annat leveranssätt eller fraktbolag önskas, t.ex. om det är bråttom med att få hem paketet.

Självklart kan du även hämta din beställning här hos oss (se flik "Hitta till oss"). Ibland kan vi även leverera mot en mindre kostnad till exempelvis Åseda, Fårbo, Oskarshamn, Mönsterås, Kalmar, Nybro, Bergkvara och Öland. Kontakta oss för mer information.
 

Fraktkostnader

Fraktkostnaden är 49 kr för paket under 2 kg och 79 kr för paket över 2 kg. Du ser den beräknade fraktkostnaden direkt i kundvagnen. Fraktfritt vid ordersumma över 2 000 kr. Ej uthämtade paket faktureras de faktiska fraktkostnaderna för leverans och returporto + 100 kr. Liggetiden på utlämningsstället är normalt 14 dagar. Kontakta oss om du vill ha ditt paket snabbare (extra avgift).
 

Skador på paket

Mottagaren ska kontrollera om det finns synliga skador på paketet eller om delar saknas. Första reklamationen måste i så fall ske till ombudet vid utlämningen. Upptäcker du inte skadan förrän du öppnat paketet, och skadan är av den art att den kan hänföras till transportföretagets hantering, skall du kontakta dem och göra en skadeanmälan omgående (senast 7 dagar efter uthämtningsdag). Skadeanmälan går ofta att göra via transportföretagets hemsida. Tänk på att behålla allt emballage och innehåll samt att adresslappen ska sitta kvar.